top of page
IMG_2177 3.JPG

Mine timer

Mine timer: Tjenester
FullSizeRender.jpg

Virya Variert

For deg som ønsker en variert yogapraksis, der seriene, fokusområde, innstillingen og hensikten varierer fra gang til gang - omtrent som livet selv. 

Undervisningen er grundig, forståelig og interessant, ofte med overraskende spørsmål og forslag som kan benyttes både på og utenfor matten. 

IMG_5365.JPG

Yoga for nybegynnere/grunnleggende yoga

Passer for deg som er ny, relativt ny, eller ønsker å være ny igjen. 
Dette kurset passer for alle og du trenger hverken å være sterke eller myk for å være med.
Du vil få en innføring i hva yoga er, bli kjent med de ulike yogastilligene og din egen kropp.
Puste- og avspenningsteknikker er også en del av kurset, og kan føre til en klarere og mer avspent tilstand.
Utover kurskveldene bygger vi opp mot en lett dynamisk flytende yogatime, som kan være med på å fornye og løfte energien.
Med dynamiske bevegelsessekvenser hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, øker du blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene og kommer ut av timen med en bedre holdning og en ny letthet i kropp og sinn.
Du kan kjenne at du bli litt varm og kjenne at hjerte slår, men alt gjør vi med en egen ro og tilstedeværelse.
Timen avsluttes alltid med en velgjørende avspenning.

fullsizeoutput_25e2.jpeg

Yoga for den gravide kroppen

I yoga tilpasset den gravide kroppen, bygger du opp den styrken du behøver under graviditeten og til fødselen. Her får du en yoga som viser forståelse for, og kunnskap om forandringene som skjer i kroppen din fysisk, mentalt og emosjonelt.

IMG_2145.jpg

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig yogaform som kan gjøres av alle. Yinyoga konsentrerer seg om å skape fri flyt gjennom kroppens bindevev, økt bevegelighet av kroppen og mobilisering og styrke av ledd og ligamenter. Timen er myk og rolig og bringer yoga tilbake til sitt meditative utgangspunkt noe som gir en fantastisk avspenning i en hektisk hverdag. Noen av Yin Yoga posisjonene holder vi over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye og gi slipp på spenninger for at du skal få mer energi.

Learn to Listen to Your Body

FullSizeRender.jpg

Virya Yoga Variert

Virya Yoga Variert

En  Viryayogaklasse inneholder alltid øvelser fra 10 ulike moduler i en gitt rekkefølge. (Oppvarming, solhilsen, stående øvelser, balanser, mage- og armstyrkende øvelser, hofteåpnere, bakoverbøyninger, fremoverbøyninger, avsluttende øvelser og avspenning). Det kan være ulike øvelser og tempo fra gang til gang innenfor de ulike modulene, så klassene vil bli forskjellig selv om de følger et mønster. Biomekanikk, eller læren om hvordan kroppen beveger seg er et viktig element i Viryayoga. Vi gjør ikke stillingene for stillingenes skyld, men ønsker å strebe etter at yogaen blir så tilpasset den enkelte kropp som mulig, for å unnga skader og slitasje. Hver Viryaklasse innledes med et filosofisk tema.

IMG_5365.JPG

Yoga for nybegynnere

Fra aha! til ahhhhh.....

Dette kurset er ideelt for deg som er nybegynner, men kan være en aha-opplevelse for alle yogiser. Her får du en grunnleggende introduksjon i teknikk, basert på Virya-yoga systemet.
Kanskje du aldri har satt dine ben i en yogasal tidligere, og lurer på om yoga er noe for deg? Her skal vi oppklare alle myter rundt yoga, og du skal få svar på alle dine spørsmål. 
Du blir presentert for dette fantastiske verktøyet på en jordnær og forståelig måte. Vi skal jobbe med ulike fokusområder som føtter og knær, hofter, ryggsøylen, skuldre, nakken og hode. Grunnleggende øvelser blir introdusert, med fokus på riktig og skadeforebyggende grunnholdning. 
Yogaskolen skal gi deg en god beskrivelse av hva yoga kan gjøre for deg, og skal være en rettledning for hvordan du kan innføre yoga i ditt liv.

DSC01662.jpg

Yoga for bedrifter

Controlled Concentration

Alle kan gjøre en eller annen form for yoga. Du trenger ikke å være spesielt myk eller sprek for å delta; alle uansett størrelse og alder kan ha glede av yoga. Hvis du har kroniske sykdommer, anbefales det å sjekke med legen din om yoga anbefales. Har du plager eller bevegelses begrensninger er det viktig at yoga læreren får vite det, og at du selv er sann mot deg selv og tar hensyn til kroppens signaler. Yoga er ikke konkurranse, men en individuell opplevelse av øvelser og teknikker som utføres til det beste for akkurat din kropp.

Mine timer: My Classes
fullsizeoutput_25e2.jpeg

Yoga for den gravide kroppen

Namaste

Yogaprogrammet er tilpasset den gravidekroppen, så du kan bygge opp den styrken du behøver under graviditeten og til fødselen. I Viryayoga for gravide, får du en yoga som viser forståelse for, og kunnskap om forandringene som skjer i kroppen din.

Mine timer: About
bottom of page