top of page
DSC01627.JPG

Om meg

For 20 år siden var jeg på min første yogatime, da startet en livslang reise. 

Først forsvant smerter og bevegelseshindringer etter symptomgivende bekkenløsning etter svangerskap. Så forsvant mye støy, tankespinn og uro som tiden med smerter og følelse av stagnasjon hadde påført min personlighet.

10 år med egen praksis av opprinnelige yogaformer som Ashtanga, Kundalini og Hatha førte meg til en nyere Yogaform av nordisk opprinnelse - ViryaYoga.


I desember 2009 avsluttet jeg utdanningen hos Nordisk Yogainstitutt som Virya Yoga lærer. Siden da har jeg tatt ytterliger Virya utdannelser som Virya Vinyasa, Virya Aware, gravide yoga, terapeutisk yoga,

Yoga og Ayuerveda, Chakra Yoga. I tillegg har jeg Barsel yoga lærer utdannelse i regi av Oslo Yoga v/Jannicke Weil


I 2010 var jeg i India på en historisk filosofisk reise i yogaens fotspor, og fikk et større og personligere forhold til bevegelseformen som jeg elsker å praktisere og å dele videre med dere.

I 2015 starter jeg nye 200-timers sertifisering i Rehabiliterende yoga så jeg kan ta spesielt vare på deltagere med ME, problemer relatert til ryggraden, skader, idrettsskader, leddsykdommer, problemer relatert til alder, nevrologiske tilstander, kreftrammede og revmatiske lidelser. 

Interessen øker for mer langsom og oppmerksom yoga som Yin og restorative. I 2019 tok jeg en grunnutdannelse som yin yogalærer fra Yin Yang Yoga v/ina Løvdal

Om meg: About Me
bottom of page